CAZUL RAMARU PDF

Cazul „Anca“, cea mai mare eroare judiciară din România: o făcătură a. Romca Cozmici, criminalul în serie poreclit „al doilea Râmaru“, era. Pentru miliţienii care au preluat cazul a fost clar că aveau de-a face cu un psihopat, crima indicând un agresor de tipul lui Râmaru. De altfel. In cazul Gheorghitei Popa, de exemplu, victima prezenta 48 de leziuni taiate si intepate . Tatal lui Ramaru, Florea, este arestat, in acelasi an, , de trei ori in.

Author: Kile Fauzil
Country: Thailand
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 19 February 2018
Pages: 53
PDF File Size: 5.49 Mb
ePub File Size: 9.5 Mb
ISBN: 523-6-29509-283-5
Downloads: 20841
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vokree

Se vede ca regimul lui Ceausescu continua si in prezent prin a 2a si a 3a generatie de lichele. Nici nu e de mirare ca legea lustratiei a intampinat o asemenea rezistenta pentru ca zeci de mii de profitori ai regimului comunist ar fi ajuns la inchisoare.

Asa, au ajuns mari biznismeni. Zecii mii e prea mult Macar sistemul judiciar comunist a dat un singur rateu. Ptiu drace, mai putin decat emeritul savant Mencinicopski Istoria ne va face dreptate ,Jos Justitia basista. Emeritul savant nu e niciun savant, rramaru un doctoras comun, de o valoare medie. Si mai e un hot ordinar! Dar, legat de cei de euro, chiar ca e bataie de joc.

Cazul Ramaru

Pai unui mafior precum Corduneanu i se dau sute de mii de euro daune morale!!! Atia doi ar trebui sa-i plateasca omului macar de mii fiecare.

  IL PECORONE PDF

Oare au fost impozitati? Militienii erau militieni secu secu,faci o confuzie,cum ai spune sri-stul politist,asta doar pt ramadu adevarului.

Nu si una, si alta. Suna bine, dar nu este real. Inscenarea apartine Securitatii, in complicitate cu procurorul de caz, nu Militiei, ai carei lucratori, in majoritatea lor, nu au acceptat turnura anchetei, fiind schimbati din echipa, amenintati, blocati in cariera etc. Securitatea nu avea ce cauta in ancheta. De asemenea, nu putea efectua retineri in dosar nicidecum arestari, care, conform Codului de procedura penala al Romaniei, din anulputeau fi efectuate doar de catre procuror sau instanta.

Ceacanica, celebrul criminalist, a spus din capul locului ca nu Samoilescu este autorul crimei si nici al depesajului criminal.

Diamandescu a sustinut si el acelasi lucru. Si alti militieni, profesionisti recunoscuti, au respins aceasta idee si au insistat ca autorul trebuie cautat in continuare.

La prinderea lui Cozmici, militienii au facut repede legatura, ceea ce demonstreaza ca nu “inghitisera” varianta oficiala. Ceacanica a fost trecut pe linie moarta. Diamandescu, indesi trebuia sa ajunga seful Militiei Capitalei, deci nu in anulcand a fost prins Cozmici, a trebuit sa plece sef de Militie in Botosani sau Iasi si sa ii lasa “partie” lui Barbulescu, varul Leanei.

Si ceilalti militieni implicati caxul ancheta nu au avut zile usoare. Procurorii si securistii implicati nu au avut probleme, la fel ca si militienii care au marsat la facatura Buzea etc.

  LARCENET BLAST PDF

[PDF] Cazul Ramaru – Free Download PDF

Faptul ca se stia de la inceput ca este o facatura ordinara este demonstrat de pedeapsa primita de Samoilescu, si anume inchisoare, nu condamnare la moarte. Incercarea de musamalizare a facaturii, prezentate drept eroare judiciara, nu a apartinut nici macar Securitatii, ci Procuraturii.

Dovada, tacerea in care s-a petrecut ancheta si condamnarea lui Cozmici. Desi este foarte greu, avand in vedere anii cazup au trecut si manoperele efectuate in dosar inca din timpul anchetei si definitivate cu ocazia musamalizarii, s-ar putea determina care au fost adevaratii coordonatori ai acestei marsavii.

Crime in Romania

Nu executantii trebuie invinovatiti majoritatea fiind manipulati, chiar mintiti sistematicci coordonatorii cei care au manipulat cursul anchetei, probele etc. Nu ar fi chiar imposibil identificarea lor. S-ar putea sa avem surprize mari.

Acesti coordonatori ar trebui sa caul cei care sa suporte rigorile legii, inclusiv pecuniar. Statul a oprit Reuniune PSD acum 3 zile.